T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / MANAVGAT - Çardak Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Uysal Ortaokulu

Çardak Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Uysal Ortaokulu

Telefon
0242 / 779 11 29
Belgegeçer
0242 779 11 29
WEB
https://cardakmustafauysalortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Çardak Şehit P. Uzm. Çavuş Mustafa UYSAL İlköğretim Okulu Manavgat / ANTALYA
Vizyon
Vizyonumuz, *1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde ilköğretim düzeyinde, kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve milletini seven, laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyetinin temel niteliklerine ve Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş gençler yetiştirmek, Ayrıca kurum içindeki ve dışındaki tüm paydaşlarımızının; * Karşılıklı olarak tutarlı ve sürekli bir biçimde bilgi ve deneyimlerini paylaşması, * Aralarında uyumlu bağ kurularak sağlıklı iletişimin sağlanması, * Çalışanlarla arasında oluşturulan güven ortamı ile görüş ve önerilerinin paylaşmasıdır.
Misyon
Misyonumuz, * Okulumuzda sağlanan fiziksel çevre koşulları ve çok yönlü olanaklarla öğrencilerin kendilerini geliştirebileceği bir öğrenme merkezi kimliği ile başka okullara örnek ve önder olmak, * Görevlerini ve sorumluluklarını bilen, yerine getiren, kültürel ve etik/insani değerlere sahip çıkan, çevresindeki kişilere ve toplumsal olaylara karşı duyarlı, çevre bilincine sahip; ilgi birikimlerini etkin şekilde kullanarak, alanlarındaki yenilikleri izleyen, yapılan özgün çalışmalar değerlendiren, kullanan ve gözden geçiren, gerektiğinde iyileştirmeler yapabilen bireyleri Türk toplumuna kazandırmaktır.
Başarılar
Şehit P. Uzm. Çavuş Mustafa UYSAL Ortaokulu´nda öğrenciler için kendini gerçekleştirmelerine fırsat yaratacak ortamlar hazırlanır.Bu çerçevede Öğrencilerin; * Özgüveni gelişmiş, sorumluluk ve haklarının bilincinde, insani değerleri benimseyen ve yaşantısına yansıtan, * Bireysel donanımının ve gereksinmelerinin farkında olarak doğru seçimler yapabilen ve kendisine uygun /gerçekçi hedefler koyabilen, * Hem kendisi, hem de başkaları hakkında olumlu gerçekçi ve tutarlı düşüncelere sahip * İlgi ve yetenekleri doğrultusunda üretken ve yaratıcı bireyler olarak yetiştirilmesi amaçlanır. Öğrencilere tüm bu özellikleri kazandırmak amacıyla Şehit P. Uzm. Çavuş Mustafa UYSAL Ortaokulu çalışanları kendilerini geliştirmeleri için uygun ortamlar hazırlar.
Öğretmen :8
Öğrenci :97
Derslik :9
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1156
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:40 - 15:30
Isınma
Klima
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Lojman
4 - Lojmanlar 2008 yılında yapılmış olup, 3 oda 1 salondan oluşmaktadır. Yaklaşık 110 m2 genişliğine sahiptir.
Ulaşım
Köyün bağlı olduğu Taşağıl beldesine kadar otobüsler bulunmaktadır. Taşağıl - Çardak arası ise ancak şahsa ait araçlarla yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Antalya il merkezine 65 km, Manavgat ilçe merkezine ise 36 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır